قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر دولت افزون بر چهار هزار میلیارد تومان به بیمه کشاورزی بدهکار است.
کد خبر: ۴۳۴۴۸
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷ 05 June 2015
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه کاهش بیلان منفی از اهدف مهم دولت تدبیر و امید است، افزود: در زمان آغاز دولت تدبیر و امید بیش از هشت میلیارد دلار بیلان منفی واردات بخش کشاورزی کشور بود.

به گزارش ایسنا ، دکتر "خلیل آقایی" در جلسه بررسی مسائل بخش کشاورزی شهرستان اسدآباد با اشاره به اینکه امروز شرایط کشور  مبتنی بر قطع واردات و مبتنی بر صادرات است، تصریح کرد: طی دو سال گذشته وزارت جهاد کشاورزی از منابع داخلی سه هزار میلیارد تومان برای تامین و توزیع ادوات کشاورزی از جمله کمباین و تراکتور هزینه شده است.

وی با بیان اینکه زنجیر تولید از جمله مسائل مهم مد نظر وزارت جهاد کشاورزی است، خاطرنشان کرد: باید به کشاورزان تفاوت محصولات و کشت مقرون به صرفه بودن را فرا داده و کشاورزان نیز به مشاوره‌های کارشناسی جهاد در راستای کشت محصولات توجه کنند تا در فروش و تولید خود دچار ضرر نشده و بتوانند با درآمد خود از حداقل زندگی معیشتی عادی برخوردار باشند.

وی عدم وجود سردخانه و عدم وجود صنایع تبدیلی به اندازه کافی در کشور را از جمله مشکلات در بخش ذخیره و انبار تولیدات کشاورزی عنوان کرد و گفت: بیمه کشاورزی یکی از جمله دغدغه‌های امروز دولت و وزارت جهادکشاوری است.

آقایی افزود: در حال حاضر دولت افزون بر چهار هزار میلیارد تومان به بیمه کشاورزی بدهکار است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه در بحث گندم در حال حاضر دو میلیون تن محصول گندم خریداری شده، اظهار کرد: این میزان گندم خریداری شده به بیش از دو هزار میلیارد تومان اعتبار و پول نیازمند است که دولت هزینه این میزان گندم خریداری شده را به کشاورزان پرداخت کرده اما هنوز تامین اعتبار نکرده است.

آقایی خاطرنشان کرد: باید در چنین شرایطی که هجمه‌ها و  تحریم‌ها فشار وارد می‌کنند، دولت و ملت به یکدیگر کمک کنند.

وی با بیان اینکه در تلاش هستیم تا پنج سال آینده بیلان منفی بخش کشاورزی را کاهش داده و زمینه صادرات را فراهم کنیم، گفت: بیلان منفی واردات بخش کشاورزی کشور بیش از این هشت میلیارد دلار بود که در سال گذشته این میزان به 5.5 میلیارد دلار کاهش یافته و در تلاشیم با این روند کاهش بیلان منفی تا پنج سال آینده زمینه صادرات فراهم شود.

آقایی بحث ماشین آلات، بذر و آب را از مهم ترین بحث‌های بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود: طی دو سال اخیر هزار تا  یک هزار و 200 میلیارد تومان در بخش آب و دو هزار تا دو هزار و 500 میلیارد تومان در بخش مکانیزاسیون هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر امروز بذرهای مورد نیاز خود را در کشور می‌توانیم تامین کرده و نیازی به واردات بذر نیست.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار