ملازاده اظهارکرد:حاشیه‌نشینی، اعتیاد، طلاق،فساد‌های اخلاقی،مشروبات، زنان بدسرپرست و زنان خیابانی از جمله آسیب‌های موجود در جامعه است که باید برای حل این مشکلات از ظرفیت مردمی استفاده کنیم.
کد خبر: ۴۹۹۱۲۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۰ 25 September 2017
جانشین ستاد مرکزی ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت کشور اذعان کرد: گردشگری هم یک فرصت است و هم یک تهدید اما جنبه فرصتی کم و جنبه تهدیدی بیشتری دارد. 

به گزارش ایسنا،علی ملازاده در گردهمایی مشترک رؤسا و اعضای ستادهای صیانت از حقوق شهروندی و شورای امر به معروف همدان، بیان کرد: متأسفانه آسیب‌های اجتماعی در جامعه وضعیت نامناسبی را به خود اختصاص داده‌اند و امر به معروف و نهی از منکر را یکی از راهکارهای کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

وی اضافه کرد: معتقدیم آسیب‌های اجتماعی تا دیروز بیرون از خانه بود اما امروزه به وسیله فضای مجازی داخل خانه‌ها رسیده‌ است.

ملازاده اظهارکرد:حاشیه‌نشینی، اعتیاد، طلاق،فساد‌های اخلاقی،مشروبات، زنان بدسرپرست و زنان خیابانی از جمله آسیب‌های موجود در جامعه است که باید برای حل این مشکلات از ظرفیت مردمی استفاده کنیم.

وی افزود: خوشبختانه استان همدان در ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی اقدامات خوبی انجام داده و علمدار و یکه‌تاز در حوزه فرهنگ حجاب و عفاف است.

جانشین ستاد مرکزی ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی وزارت کشور با تأکید بر استفاده از ظرفیت ستادهای مردم نهاد خاطرنشان کرد: وضعیت پوشش در ادارات دولتی مناسب بوده اما عفاف و حیا نامناسب است در حالیکه در ادارات خصوصی هر دو از وضعیت نامناسب برخوردارند.

ملازاده با بیان اینکه هیئت‌های مذهبی به علت مردمی بودن گسترش پیدا کرده‌اند، یادآور شد: اگر هیئت‌های مذهبی دولتی بودند تا کنون تعطیل شده بود بنابراین باید از ظرفیت‌های مردمی به نحو احسن استفاده کنیم.

رئیس ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان همدان نیز گفت: امر به معروف و نهی از منکر بزرگ‌ترین فریضه دینی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

آیت‌الله غیاث‌الدین طه‌محمدی ادامه داد: در چارچوب دین امر به معروف و نهی از منکر به اندازه‌‌ای مهم است که اگر در اجرای آن برعکس عمل نکرده‌ باشیم هنر کرده‌ایم چرا که به واسطه امر به معروف است که تمام واجبات زنده هستند.

وی اظهار کرد: هر شخصی قادر به اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نیست و برای اجرای این فریضه مهم در جامعه باید افراد را گزینش و آنها را آموزش دهیم.

طه‌محمدی خاطرنشان کرد: نوع رفتار و برخورد افراد در اجرای امر به معروف و نهی از منکر بسیار موثر است اما برای امر با معروف به کسی آموزش نداده‌ایم.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با بیان اینکه هر کار و عملی سازوکار خود را دارد که برای اجرای درست باید آنها را رعایت کرد، یادآور شد: امر به معروف و نهی از منکر نیازمند مدرسه‌ای است که بتوانیم آمران متخصص را در این مدرسه تربیت کنیم.

وی با بیان اینکه تا شخصی دغدغه امر به معروف و نهی از منکر نداشته باشد نمی‌تواند در این حوزه موثر باشد، اظهار کرد: برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر در هر عرصه باید آموزش‌های لازم ارائه شود و با روش بخش‌نامه‌ای نمی‌توان‌ این‌ مهم‌ را در جامعه ترویج کرد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار