توافقنامه ای مشترک بین شیلات با پردیس دانشگاه تهران منعقد شده تا زمینه های لازم برای تولید انبوه زالو و ورود به عرصه صادرات فراهم شود.
کد خبر: ۵۷۳۱
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵ 18 February 2015

به گزارش ایرنا، مدرس دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران افزود: از آنجا که ارزآوری زالو در بازارهای جهانی بیش از 10 تا 15 دلار برآورد شده است و علاوه بر آن، این جاندار کوچک می تواند در درمان بسیاری از بیماری ها مؤثر واقع شود.

غلامرضا کردافشاری افزود: دستیابی به تولید فناوری زالوی ایرانی به نرخ قابل قبولی رسیده است و این همایش برگزار شده تا بتوانیم استفاده از آن را به بخش پزشکی بهداشت و درمان انتقال دهیم.

وی اظهارداشت: در دنیا زالودرمانی فعالیتی علمی است که به درمان بسیاری از بیماری ها کمک می کند، اما متأسفانه در ایران کار زیادی برای آن انجام نشده است.

به گفته وی، ثبت فناوری تولید زالوی ایرانی می تواند به صورت بهداشتی گامی در جهت بهبود آلام مردم باشد.

کردافشاری ادامه داد: استفاده از زالو در درمان بسیاری از بیماری ها همچون پاک سازی عضو، انواع پیوندها، گرفتگی عروق، زخم ها، جوش ها، کورک ها، درمان افسردگی یا تولید مواد آرایشی و بهداشتی مؤثر است.

وی تصریح کرد: بر اساس توافقنامه مشترکی که بین سازمان شیلات، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی، دانشگاه تهران، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بسته شده، قرار است همکاری های مشترکی در زمینه آموزش، پرورش و استفاده درمانی از این موجود کوچک که مزایای بسیاری دارد، استفاده شود.

وی گفت: وزارت جهاد کشاورزی با دستیابی به دانش فنی تولید انبوه آن به دانشگاه تهران کمک خواهد کرد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در حال تدوین سیستمی است که بتواند این موجود را به عنوان یکی از روش های درمان به ثبت برساند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار