نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان‌شرقی:
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان‌شرقی گفت: جوان‌گرایی و میدان دادن به جوانان باید در متن اقدامات دولتمردان قرار گیرد. همان طور که در دولت فعلی فعال ترین وزارت به دست جوان‌ترین وزیر مدیریت می‌شود.
کد خبر: ۵۹۸۸۴۶
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۱ 30 April 2018

حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل‌هاشم پیش از ظهرامروز در دیدار با جمعی از دانشجویان دانشگاه تبریز که به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان برگزار شد، اظهار داشت: سنین جوانی بهترین دوره برای تکامل رشد شخصیتی و معنوی انسان است.پس باید فرصت جوانی را برای خودسازی غنیمت شمرد.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان‌شرقی، رمز موفقیت کشور را در اعتماد و اطمینان به جوانان خواند و افزود: در هر برهه‌ای که به جوانان کشور اعتماد و بستر برای فعالیت آنها مهیا شده، شاهد رشد و موفقیت چشمگیر بوده‌ایم که مثال‌های فراوانی همچون اداره کشور، هشت سال دفاع مقدس، فناوری هسته‌ای، صنعت، تولید و... وجود دارد.

امام جمعه تبریز با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه " جوانان امروز کشور ما اگر از جوانان دوران انقلاب و دفاع مقدس بیشتر نباشند، کمتر نیستند" اضافه کرد: جوان‌گرایی و میدان دادن به جوانان باید در متن اقدامات دولتمردان قرار گیرد. همان طور که در دولت فعلی فعال‌ترین وزارت به دست جوان‌ترین وزیر مدیریت می‌شود.

آل‌هاشم، با تشکر و قدردانی از مسؤولان دانشگاه به خاطر ایجاد فضایی برای قرار گرفتن همه سلایق دانشجویی در کنار هم گفت: همه ما به نظام ولایی ایران پایبند و معتقد هستیم و باید تمرین کنیم در کنار هم قرا بگیریم و نه در مقابل هم، باید دیدگاه‌هایمان را با مهربانی و تعامل و حفظ اصول مطرح کنیم.

رئیس دانشگاه تبریز نیز در این دیدار با تبریک اعیاد شعبانیه، دانشگاه تبریز را دانشگاهی جامع معرفی کرد و گفت: در حال حاضر این دانشگاه دارای 24 هزار جمعیت دانشجویی است که 45 درصد آن را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل می‌دهند و در سطح یک دانشگاه‌های کشور قرار داشته و براساس اکثر رتبه‌بندی‌های ملی و بین‌المللی در وضعیت مطلوبی قرار دارد.

محمدرضا پورمحمدی با اشاره به اینکه در مدیریت دانشگاه تقسیم کار خوبی صورت گرفته است، افزود: در این دوره سعی کرده‌ایم مدیریتی با مشارکت جمعی داشته باشیم و عموما همه انتصابات سطح دانشگاه براساس انتخابات صورت گرفته است تا بتوانیم با آرامش و هم‌افزایی پیشرفت کرده و به کار خود ادامه دهیم.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در دانشگاه تبریز بستر کاملی برای فعالیت‌های علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی فراهم شده است، اضافه کرد: 80 انجمن علمی و کانون فرهنگی وهنری، چهار تشکل رسمی سیاسی، شورای صنفی دانشجویان در دانشگاه فعال هستند که اجرای بیش از یک‌هزار و 500 برنامه فرهنگی در طول سال تحصیلی اعم از کرسی‌های آزاداندیشی،کارگاه‌ها، اردوهای علمی، زیارتی و تفریحی، بزرگداشت اعیاد و شکل‌گیری کانون‌های فرهنگی هنری منحصربه‌فرد از قبیل مدافعان حرم، آئینه و یاوران سلامت، همگی نشان از این دارد که سعی کرده‌ایم هر کسی با هر سلیقه‌ای بتواند در امور دانشگاه مشارکت داشته باشد.

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز، هم در این دیدار حضور حجت‌الاسلام آل‌هاشم در سطح اول استان و اهتمام بیشترشان به دانشگاه و دانشجو را از نکات بارز رشد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی تبریز اعلام کرد و گفت: ارتباط وسیع امام جمعه تبریز با دانشگاهیان و دیگر اقدامات منحصربه‌فرد ایشان باعث دلگرمی در میان مردم و به خصوص جوانان، دانشجویان، تشکل‌ها، کانون‌ها و ... شده و این قشر احساس می‌کنند تکیه‌گاه خاصی برای خود پیدا کرده‌اند.

حجت‌الاسلام محمد انوری با اشاره به اینکه برای تکمیل این کارها نیازمند اقدامات دیگری هستیم، افزود: مسؤولان شهر باید به جوانان اعتماد کنند، نگرش منفی که بعضا به دانشگاه و دانشگاهیان هست باید تغییر پیدا کرده و اصلاح شود و از ظرفیت‌های فکری و فرهنگی دانشگاهیان استفاده شود.

وی اضافه کرد: نخبگان علمی و فرهنگی بیشماری در دانشگاه وجود دارند که می‌توان از این ظرفیت‌ها در مدیریت شهر و کشور بهره‌مند شد.

گزارش فارس حاکی است، پیش از سخنان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، نمایندگان بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی دانشجویان، جامعه اسلامی دانشجویان، انجمن اسلامی دانشجویان دفتر تحکیم وحدت، هیات دانشجویی شهدای گمنام، کانون‌های فرهنگی هنری دانشجویی، انجمن‌های علمی دانشجویی، دانشجویان قهرمان ورزشی و تیم روبوکاپ دانشجویی دانشگاه تبریز نکته نظرات خود را بیان کردند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :