دکتر علی‌اکبر انتظامی
استاد برجسته دانشگاه تبریز و پدر شیمی و پلیمر ایران صبح امروز درگذشت.
کد خبر: ۶۰۳۳۳
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۴ 11 July 2015

به گزارش خبرنگار ما ، استاد برجسته دانشگاه تبریز و پدر شیمی پلیمر ایران صبح امروز(۲۰تیر) درگذشت.

دکتر علی‌اکبر انتظامی، متولد سال 1322 بود که مدرک لیسانس شیمی خود را در سال 1345 از دانشگاه تبریز و فوق لیسانس مهندسی شیمی، دکترای تخصصی شیمی پلیمر را در طی سال‌های 1967 تا 1971 از دانشگاه لویی پاستور فرانسه دریافت کرد.

وی در سال 1350 در دانشگاه تبریز مشغول به کار شده و طی 4 دهه فعالیت در این دانشگاه منشاء خدمات بسیاری بود و به عنوان یکی از دانشمندان برتر جهان اسلام و کشور معرفی شد.

انتشار 166 مقاله پژوهشی در نشریات علمی داخلی و خارجی، 150 مقاله در سمینارهای علمی داخلی و خارجی، ثبت 5 مورد اختراع، تالیف و ترجمه 5 عنوان کتاب و راهنمایی 16 رساله دکتری و 80 پایان‌نامه دوره کارشناسی ارشد بخشی از کارنامه علمی و پژوهشی در طی حیات پربار این استاد فرزانه است.

پیام تسلیت رییس دانشگاه تبریز به مناسبت درگذشت استاد برجسته دانشگاه تبریز؛

رییس دانشگاه تبریز به مناسبت درگذشت دکتر علی اکبر انتظامی، استاد برجسته دانشگاه تبریز و پدر شیمی پلیمر ایران پیام تسلیت صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز؛ در قسمتی از پیام دکتر محمدرضا پورمحمدی آمده است: درگذشت استاد برجسته علم و اخلاق دانشگاه تبریز، پدر علم پلیمر ایران و بنیان گذار رشته سنتز پلیمر های نوین در کشور، دکتر علی اکبر انتظامی، که عمر پر بار خود را وقف گسترش این رشته و تربیت شاگردان بسیار نمود، فقدانی بزرگ برای این دانشگاه و جامعه علمی کشور است.

بردباری، اخلاق نیکو، دانشجو پروری و تدقیق بی نظیر شان در علم، هیچگاه از اذهان پاک نخواهد شد و میراث علمی گرانبهای وی، چراغ راه جویندگان این حوزه از علم خواهد بود.

اینجانب، این ضایعه بزرگ را به جامعه علمی کشور و دانشجویان و بازماندگان استاد تسلیت گفته و از خداوند منان رحمت واسعه در جوار حضرت حق برای وی مسئلت می‌نمایم.

خاطر نشان می شود: دکتر علی اکبر انتظامی، متولد سال 1322 بود که مدرک لیسانس شیمی خود را در سال 1345 از دانشگاه تبریز و فوق لیسانس مهندسی شیمی، دکترای تخصصی شیمی پلیمر را در طی سال‌های 1967 تا 1971 از دانشگاه لویی پاستور فرانسه دریافت کرد.

همین گزارش حاکی است: وی در سال 1350 در دانشگاه تبریز مشغول به کار شده و طی 4 دهه فعالیت در این دانشگاه منشاء خدمات بسیاری بود و به عنوان یکی از دانشمندان برتر جهان اسلام و کشور معرفی شد.

انتشار 166 مقاله پژوهشی در نشریات علمی داخلی و خارجی، 150 مقاله در سمینارهای علمی داخلی و خارجی، ثبت 5 مورد اختراع، تالیف و ترجمه 5 عنوان کتاب و راهنمایی 16 رساله دکتری و 80 پایان نامه دوره کارشناسی ارشد بخشی از کارنامه علمی و پژوهشی در طی حیات پر بار این استاد فرزانه است.

زمان و مکان مراسم تشییع جنازه این استاد فرهیخته متعاقبا اعلام خواهد شد

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار