سکنجبین از عسل و سرکه ساخته می‌شود که مصرف آن نفوذ غذا به سلول‌های بدن از جمله سلول‌های کبد را افزایش می‌دهد.
کد خبر: ۸۹۴۱۵۲
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰ 01 September 2020

تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: سکنجبین از عسل و سرکه ساخته می‌شود که مصرف آن نفوذ غذا به سلول‌های بدن از جمله سلول‌های کبد را افزایش می‌دهد.

محققان مي‌گويند مصرف آب برای افراد گرم مزاج و کسانی که معده گرمی دارند مانند کودکان مفید است ولی کسانی که سرد مزاج هستند مصرف آب همراه با غذا موجب افزایش سردی معده آنها می‌شود.

کارشناسان تغذيه مي‌گويند مصرف زیاد آب همراه با غذا موجب افزایش سردی معده می‌شود و اگر این اصول رعایت نشود سبب آسيب به معده مي‌شود.


به گفته‌ي کارشناسان تغذيه مصرف آب همراه با غذا موجب اختلال در هضم غذا می‌شود همچنین باید 2 ساعت قبل از غذا آب مصرف کرد تا در هضم غذا اختلالی ایجاد نشود.

شربت سکنجبین یکی از بهترین نوشیدنی‌ها در "طب سنتی" است که دافع صفراست و صفرای اضافی بدن را خارج می کند سکنجبین از عسل و سرکه ساخته می‌شود که نفوذ غذا را به سلول‌های بدن افزایش می‌دهد.

برچسب ها: سکنجبین ، سرکه ، عسل ، معده ، خواص
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار