رئیس هیات کشتی قم:
رئیس هیات کشتی قم گفت: کشتی قم برای تاریخ‌سازی و کسب نخستین مدال تاریخ ورزش استان درالمپیک مصمم است و تمام برنامه‌های این هیات ورزشی با چشم انداز این هدف گذاری بزرگ انجام شده‌است.
کد خبر: ۹۸۳۵۶۴
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۴ 04 August 2021

به گزارش تابناک قم، هادی علیایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: اگر چه امیدوار بودیم تا اولین مدال المپیک این استان به دست علیرضا نجاتی کشتی‌گیر جوان و آینده‌دار استان در توکیو رقم بخورد ولی با حذف زودهنگام او از این رقابت‌ها، همچنان امید ما به تاریخ سازی کشتی قم در بالاترین سطح ورزش جهان زنده است.

وی افزود: نجاتی کشتی گیری ۲۱ ساله است که زمان زیادی برای کسب تجربه و افتخارآفرینی برای استان و کشور دارد و حمایت ها از این ورزشکار در بالاترین سطح در استان ادامه داشته و دارد.

وی ادامه داد: هم اکنون کشتی قم با اتکا به ورزشکاران جوانان و مستعد، مربیان و پیشکسوتان صاحب نام خود، امیدوار به کسب مدال المپیک است چرا که دست یابی به این آرزو دیگر یک رویایی دست نایافتنی نیست.

نجاتی، تحول در این رشته ورزشی در استان طی سالهای اخیر شتاب و عمق یافته است گفت: تاریخ ورزش کشتی استان قم را می توان به سه بخش پیش از انقلاب، پس از انقلاب تا سال ۱۳۸۶ و از سال ۱۳۸۶ به بعد تقسیم کرد.

علیایی ادامه داد: قبل از انقلاب، کشتی قم موفق به کسب ۲ مدال جهانی و آسیایی شد و در مرحله دوم یعنی بعد از پیروزی انقلاب تا ۱۴ سال پیش نیز با کسب ۲ مدال آسیایی توانست روندی ثابت را در این زمینه طی کند.

وی گفت: کشتی قم از ۱۴ سال پیش تاکنون با تحولی عمیق مواجه شد که کسب بیش از ۱۱۰ مدال جهانی، آسیایی و بین المللی طی ۱۴ سال توانست نام قم را به عنوان یکی از قطب های مهم کشتی در کشور مطرح و تثبیت کند.

رئیس هیات کشتی قم افزود: اگر نجاتی و نجاتی‌ها امروز در کشتی به موفقیت‌های متعدد و چشم‌نوازی رسیده‌اند، حاصل یک جریان فکری‌ است که نقطه شروع آن ۱۴ سال پیش شکل گرفته‌است.

وی موفقیت امروز کشتی قم را نتیجه یک برنامه‌ریزی بلندمدت و همچنین همدلی و هم افزایی جامعه کشتی استان دانست و تاکید کرد: ‌این دستاوردها در سایه اعتماد و پشتیبانی از مدیران و مربیان جوان کشتی قم در سال‌های نچندان دور رقم خورده‌است.

علیایی، تشکیل اتاق فکر توسعه کشتی در اداره کل ورزش و جوانان در دهه ۸۰ را نقطه عطف توسعه و تحول در کشتی قم دانست و افزود: در آن سال‌ها با توجه به نیاز سنجی صورت‌گرفته، ساخت و احداث سالن خانه کشتی ضرورتی بود که بر اساس انجام طرح آمایش محلی، کلنگ آن در مجموعه ورزشی جواد الائمه بر زمین نهاده شد تا سرچشمه آغاز انقلابی بنیادی در کشتی قم باشد.

وی ادامه داد: در آن روزها متولیان ورزش استان، به تفکرات رئیس جوان آنروز هیات کشتی قم اعتماد کردند و او نیز به توانمندی مربی جوانی به نام روح‌اله میکائیلی اعتماد و به عنوان مربی در خانه کشتی به کار گرفت که سرانجام این جوانگرایی آغاز تحولی شگرف در کشتی قم شد.

علیایی افزود: رشته ورزشی کشتی به عنوان یک رشته ورزشی فرسایشی و طاقت فرسا چیزی نبود که به عنوان مانع سد راه میکائیلی جوان و تیم همراهش در خانه کشتی قم باشد.

وی اظهار داشت: ثمره پشتیبانی هیات کشتی از کادر جوان مربی گری و همچنین وجود انسجام و همدلی در جامعه کشتی استان موجب شد تا چراغ عناوین آسیایی و بین المللی پشت سر هم برای کشتی گیران قم روشن شود.

رئیس هیات کشتی قم، ادامه داد: در آن سالها شاید تصور اینکه آن روند به بالاترین نقطه و اوج ورزش دنیا یعنی المپیک ختم شود، کمی خیال پردازانه بود اما افزایش حضور کشتی گیران قم در میادین مختلف و ارائه سطح بالایی از توانمندی فنی موجب شد تا بعد از چند عنوان آسیایی، اولین مدال جهانی توسط علیرضا نجاتی در رده سنی نوجوانان برای قم کسب شود.

وی افزود: این روند ادامه پیدا کرد و باز نجاتی، مهدی ابراهیمی، علی اکبر حیدری در رده جوانان و امیدهای جهان صاحب سکوی جهانی شدند تا آرزوی این که در رقابت های جهانی بزرگسالان نیز شاهد درخشش کشتی گیران قم باشیم دور از واقعیت نباشد.

علیایی ادامه داد: این آرزو سرانجام در شهر نور السلطان کشور قزاقستان رنگ واقعیت به خود گرفت و علیرضا نجاتی علاوه بر کسب عنوان سومی جهان و تصاحب مدال برنز به انتظار ۳۱ ساله ورزش قم برای حضور در المپیک پایان داد.

علیرضا نجاتی کشتی گیر جوان و آینده دار کشتی قم، اگر چه با درخشش در رقابت های انتخابی توانست با راهیابی به المپیک ۲۰۲۰ توکیو انتظار ۳۱ ساله استان را پایان دهد ولی در اولین رقابت خود در این المپیک با شکست و حذف زودهنگام و دور از انتظار از این رقابت ها، نتوانست تاریخ سازی خود را ادامه دهد.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار