رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی بر تولید، نگهداری و عرضه 34 میلیون کیلوگرم گوشت قرمز در استان طی هفت ماهه ابتدای سال جاری خبر داد.
کد خبر: ۱۲۵۰۲۵
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۰ 07 November 2015
جعفر عطارباشی با اعلام این مطلب افزود: دامپزشکی استان در راستای پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بر بهداشت و سلامت فرآورده‌های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه‌جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر تمامی مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی داشته که آخرین حلقه این زنجیره کشتارگاه دام است.

وی ادامه داد: طی هفت ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود 91 تن گوشت حاصل از این دام‌ها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن آن اقدام کرده‌اند.

عطارباشی دام کشتار شده در کشتارگاه‌های استان را طی مدت یادشده، بیش از یک میلیون و 161 هزار راس دانست و یادآور شد: گوشت حاصل تمامی کشتارگاه‌های استان تحت نظارت کامل بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد و هیچ‌گونه نگرانی از بابت مصرف فرآورده‌های خام دامی حاصل از اینگونه کشتارگاه ها وجود ندارد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی ادامه داد: امید می‌رود تا در آینده با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، شاهد ساماندهی بهتر کشتارگاه‌ها، افزایش تعداد کشتارگاه‌های صنعتی و کاهش واحدهای سنتی باشیم.

عطارباشی در مورد خرید گوشت قرمز، افزود: خریداران در زمان خرید گوشت قرمز به مهردامپزشکی و نشانه‌گذاری لاشه که به صورت بر چسب‌های سفید رنگ روی دو دست و دو ران دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده دقت کنند.

وی از کلیه شهروندان خواست نسبت به نظارت همگانی بر بهداشت عمومی توجه داشته باشند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفن‌های 37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستان‌ها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذارند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار