دکتر جوش اَکس، کارشناس تغذیه
در آمریکا، بعد از مطالعات گسترده دریافتهاست که شیرنارگیل بهترین گزینه بعد از شیر
مادر است. در کشورهایی نظیر سریلانکا، مالزی، تایلند و ویتنام، در مواقعی که شیر مادر
برای نوزاد وجود ندارد، بهجای شیر گاو، به شکل گستردهای از شیرنارگیل استفاده میشود.
شیر نارگیل فاقد کلسترول است
درحالیکه ارزش انرژی آن بهازای هر ۱۰۰میلی لیتر، ۷۵کیلوکالری بوده و کل میزان چربی
موجود در آن بین یک تا ۳درصد و کربوهیدرات آن ۱۵تا۱۶درصد است.