شیر دام حاوی لاکتوز (نوعی‌ قند) است که هضم آن برای بسیاری از افراد دشوار است، درحالی‌که شیرنارگیل حاوی چنین ترکیبی نیست.
کد خبر: ۱۴۴۸۷۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۷ 15 December 2015
دکتر جوش اَکس، کارشناس تغذیه در آمریکا، بعد از مطالعات گسترده دریافته‌است که شیرنارگیل بهترین گزینه بعد از شیر مادر است. در کشورهایی نظیر سریلانکا، مالزی، تایلند و ویتنام، در مواقعی که شیر مادر برای نوزاد وجود ندارد، به‌جای شیر گاو، به شکل گسترده‌ای از شیرنارگیل استفاده می‌شود.

شیر نارگیل فاقد کلسترول است در‌حالی‌که ارزش انرژی آن به‌ازای هر ۱۰۰‌میلی لیتر، ۷۵کیلوکالری بوده و کل میزان چربی موجود در آن بین یک تا ۳‌درصد و کربوهیدرات آن ۱۵تا۱۶‌درصد است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار