به گزارش تابناك رضوی،هاشم نقيبي ضمن اشاره به افزايش برداشت با استفاده از روشهاي نوين كشت، اظهار كرد: كشاورزان در ايجاد مزارع جديد با استفاده از روش هاي جديد كشت، مي توانند متوسط عملكرد زعفران را از سه تا چهار كيلو در هكتار به هشت تا 10 كيلوگرم برسانند.
وي در ادامه با توصیه به زعفران کاران استان افزود: افزايش سطح زير كشت زعفران را بر اساس ميزان آب براي آبياري كامل تطبيق دهند و از هرگونه توسعه بي رويه در اين زمينه خودداري كنند.
در سطح استان خراسان رضوي 117 هزار خانوار به كشت زعفران مشغولند و متوسط توليد زعفران در اين استان چهار كيلوگرم در هر هكتار است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان