مدیر امور شیلات جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی گفت: با توجه به گرایش بازار به سمت ماهی‌های فیله شده تأسیس واحدهای فرآوری در خراسان رضوی در دستور کار قرار گرفته است.
کد خبر: ۲۳۹۲۹۸
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۱ 01 June 2016

به گزارش تابناك رضوي، محمدرضا مهدی‌زاده، اظهار كرد: تولید ماهی در خراسان‌ رضوی برای بازار مصرف به ویژه در مورد قزل‌آلا کافی است.

وی با بیان اینکه یکی از دستور کارهایی که برای بخش شیلات در خراسان‌ رضوی تعریف شده تنوع گونه‌های تولیدی است، تصریح کرد: تفاوت این تولیدات به همراه فرآوری محصولات سبب بالاتر رفتن اقبال مردم نسبت به خرید انواع داخلی می‌شود.

مدیر امور شیلات جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی افزود: در راستای متنوع‌ سازی محصولات تولید ماهی کپور دریایی، آزاد دریایی، سیباس، میگوی پرورشی به صورت آزمایشی در استان انجام می‌شود که پاسخگوی تمام ذائقه‌های مردم باشد.

مهدی‌زاده با اشاره به اینکه ورود ماهی تیلاپیلا به‌ویژه در شکل استیک و فیله شده سبب کاهش اقبال مردم به سمت استفاده از ماهی‌های تولید داخل شده است، خاطرنشان کرد: با اینکه تعرفه واردات این ماهی 8 برابر شده باز هم شاهد ورود بسیار زیاد آن به بازار هستیم که مشکلاتی را برای تولیدکنندگان داخلی ایجاد کرده است.

وی تأکید کرد: هم‌اکنون قیمتی که قزل آلا در بازاربه فروش میرسد تقریبا به اندازه قیمت تمام شده آن برای تولیدکننده است.

منبع: تسنيم

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار