رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره‌کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: بخش خصوصی از احداث کشتارگاه استقبال نمی‌کند.
کد خبر: ۳۱۱۵۱
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۵ 05 May 2015
به گزارش تابناک خراسان رضوی به نقل از روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی خراسان رضوی، جعفر عطارباشی در جلسه ستاد ساماندهی کشتارگاه‌های استان اظهار کرد: بیشترین موافقت با احداث کشتارگاه‌ها در استان به دهه‌های 50 و 60 برمی‌گردد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره‌کل دامپزشکی خراسان رضوی افزود: در 21 کشتارگاه استان روزانه کمتر از 20 راس دام کشتار می‌شود و همین امر سبب می‌شود تا سرمایه‌گذاری در امر احداث کشتارگاه‌ها توسط بخش خصوصی با استقبال روبه‌رو نباشد.

عطارباشی گفت: کشتارگاه صنعتی نیمه‌دولتی مشهد به عنوان بزرگترین کشتارگاه استان بیش از 20 سال عمر دارد و بزرگترین کشتارگاه صنعتی خصوصی استان در شهرستان فریمان، 15 سال پیش تاسیس شده است.

وی از شهرداران شهرهای استان خواست تا با توجه به اهمیت کشتارگاه‌ها در تامین امنیت غذایی آحاد جامعه نگاه ویژه‌ای به این مجموعه‌ها در سطح شهرستان‌ها داشته باشند و امکانات لازم و بهداشتی منطبق با دستورالعمل‌های دامپزشکی را در اختیار کشتارگاه‌ها قرار دهند.

عطارباشی بیان کرد: با وجود تمام نواقص موجود، گوشت استحصالی کشتارگاه‌های استان تحت نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی بوده و مصرف گوشت دارای مهر دامپزشکی هیچگونه مشکلی را برای مصرف‌کنندگان ایجاد نمی‌کند.

وی تعداد کشتارگاه‌های دام استان را 33 باب دانست و گفت: در ایام نوروز و فعالیت این مراکز بیش از 2 هزار و 800 تن گوشت قرمز سالم در این اماکن تولید و روانه بازار مصرف شد و از ورود بیش از 7 هزار و 500 کیلوگرم از موارد ضبط لاشه‌های دامی که به دلایل بهداشتی قابلیت مصرف نداشته جلوگیری و ضبط شده است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار