در این بازدید که  دانشیار نماینده سازمان حج و زیارت در عراق و نصرالهی مدیر عملیات شمسا حضور داشتند مقامات استان در جریان کمیت و کیفیت خدمات رسانی به زائرین عتبات عالیات قرار گرفتند.

بر اساس گزارش مسوولین حج و زیارت روزانه ۳۵۰۰ نفر زائر از مرزهای زمینی و هوایی وارد یا خارج می شوند.

همچنین در کربلا ۲ آشپزخانه مکانیزه و در نجف نیز ۲ آشپزخانه و در کاظمین نیز یک آشپزخانه وظیفه پخت غذای زائرین را بر عهده دارند و در کربلا و نجف در هر کدام ۸۵ هتل در اجاره ی شرکت شمسا جهت اسکان زائرین می باشد.

در این جلسه سوالات و انتقاداتی در خصوص عملکرد شمسا مطرح شد و مقرر گردید مسوولین حج و زیارت به مردم در خصوص کیفیت خدمات رسانی به زائرین اطلاع رسانی شفاف داشته باشند.

همچنین پیشنهاد شد که پیگیری های لازم برای تشویق و تسهیل زیارت شهروندان ایرانی از عتبات عالیات صورت پذیرد.