همزمان با آغاز دهه فجر:
در طلیعه دهه مبارکه فجر و آغاز سي و هشتمين جشن پيروزي انقلاب اسلامي، کلنگ احداث نخستین آشپزخانه مركزي آستان قدس رضوي با حضور قائم مقام توليت آستان قدس رضوي به زمین زده شد.
کد خبر: ۳۷۰۳۸۳
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۰ 31 January 2017

به گزارش تابناک رضوی، مراسم كلنگزني نخستين آشپزخانه مركزي آستان قدس رضوي، امروز دوشنبه 11 بهمن‌ماه با حضور قائم مقام توليت آستان قدس رضوي و جمعي از مديران، معاونان و مسئولان اين آستان در زائرشهر رضوي واقع در مجاورت شهرك طرق مشهد مقدس برگزار شد.

قائم مقام توليت آستان قدس رضوي، در اين مراسم با اشاره به مشكلات طبخ غذاي متبرك، مجاورت در حرم مطهر رضوي، گفت: با توجه به افزايش آمار توزيع غذاي متبرك و پخش بوي غذا هنگام طبخ در حرم مطهر، به اين جمعبندي رسيديم كه نياز است آشپزخانه‌اي مركزي در خارج از حرم مطهر احداث شود.
سيد مرتضي بختياري با بيان اينكه اميدواريم در خرداد ماه سال 96 از فاز اول اين پروژه بهره‌برداري شود، ابراز کرد: اين آشپزخانه در فاز اول ظرفيت طبخ 25 هزار پرس غذا را دارد كه در میهمانسراي حضرت توزيع خواهد شد و با تكميل فاز دوم اين ظرفيت به 50 هزار پرس غذا در هر وعده خواهد رسيد.
همچنين معاون عمران موقوفات آستان قدس رضوي در اين مراسم توضيحاتي را درباره مشخصات فني اين پروژه ارائه کرد و با بيان اينكه اين آشپزخانه در سه سالن، شامل دو سالن پخت و يك سالن پشتيباني طراحي شده است، گفت: هر كدام از سالن‌هاي پخت 2500 متر زيربنا داشته و ظرفيت طبخي معادل 25 هزار پرس غذا در هر وعده را دارند كه در مجموع فضاي طبخ اين آشپزخانه در دو سالن معادل 5 هزار متر مربع و ظرفيت كل پخت آن 50 هزار پرس در هر وعده خواهد بود.
مهندس خليل اكبري زيربناي اين آشپزخانه را 8300 متر مربع معرفي و عنوان كرد: سالن پشتيباني حدود 1300 متر مربع فضا دارد، ضمن اينكه در هر سالن طبخ 450 متر فضا به صورت نيم طبقه طراحي شده است.
وي گفت: مساحت كل زمين اين آشپزخانه 21 هزار متر مربع و سطح اشغال آن نيز 6 هزار 200 متر مربع بوده كه به اين ترتيب كمتر از 30 درصد از مساحت كل زمين را زيربنا اشغال مي‌كند.
 
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار