دسر شیر برنج یک افطاری ساده برای روزه داران را آموزش می دهیم.
کد خبر: ۴۳۷۱۸۶
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۸ 07 June 2017
به گزارش تابناک رضوی،به نقل از سایت بیتوته، برای افطار امروز دستور پخت شیربرنج را برای افطار آموزش می دهیم.

 
 
مواد لازم :
 
برنج
۵/۰ لیوان
شیر
۵ الی ۶ لیوان
گلاب یا عرق هل یا عرق بید مشک 
۵/۰ لیوان
شکر
۱ قاشق غذا خوری
 

 
طرز تهیه :
 
برنج را شسته وروی آن آب بریزید بعد از یک ساعت با آب کمی نیم پز کنید و بعد شیر اضافه کرده و آنقدر روی حرارت ملایم بماند تا شیر غلیظ و برنج هم کاملاً پخته و شیر برنج لعاب دار شود . در آخر گلاب و شکر را به آن اضافه و بعد چند دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید. بعضی به شیر برنج به جای شکر نمک اضافه میکنند و یا پر شیرینی دوست دارند و بعصی روی شیر برنج شکر میپاشند و یا با مربا آنرا میل میکنند .درهرصورت شما با توجه به ذایقه خانواده نوع و مقدار چاشنی را کم ویا زیاد و یا تغییر دهید .

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار