حالا که در ماه مبارک رمضان قرار داریم. ماه خوردنِ زولبیا و بامیه فرا رسیده است. در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
کد خبر: ۴۳۸۶۳۷
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۹ 10 June 2017
به گزارش تابناک رضوی،به نقل از وب سایت من آشپزم، حالا که در ماه مبارک رمضان قرار داریم. ماه خوردنِ زولبیا و بامیه فرا رسیده است. در این مطلب طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
 
مواد لازم:

نشاسته  ۲۰۰ گرم
ماست‏ ۱۸۰ گرم
آرد  ۲۰ گرم
زعفران حل شده  ۱ قاشق سوپ خوری
روغن جامد  ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین  ۱/۲ قاشق چای خوری
آب یا گلاب  ۱ قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای شربت:

شکر ۲ فنجان
آب  ۱ فنجان
گلاب  ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران حل شده  ۱ قاشق مربا خوری
آبلیمو  ۱ قاشق مربا خوری
 
زولبیا 
 
 طرز تهیه:
 
1-نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود.

2-سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود.

3-روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.

4-در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم.

5-زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

طرز تهیه شربت :

1-آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم.

2-پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.
 
سایر نکات:

برای سرخ كردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار