طرز تهیه ی پیتزا مخلوط در منزل برای افطار را در این نوشتار آموزش می دهیم.
کد خبر: ۴۴۳۰۳۷
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۱ 17 June 2017
به گزارش تابناک رضوی،به نقل از سایت آموزش حرفه ای سوران،طرز تهیه ی پیتزا مخلوط در منزل برای افطار را در این نوشتار آموزش می دهیم.

مواد لازم برای خمیر:

 آرد سفید=5 لیوان
 روغن مایع=2/1 لیوان
 آب=2 لیوان
 خمیرفوری=2 قاشق غذاخوری
 شیرخشک=4 قاشق غذاخوری
 شکر=4 قاشق غذاخوری
 بیکینگ پودر=2/1 قاشق غذاخوری
 نمک=1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای روی پیتزا:
 سس کچاپ
 پودر سیر
 پودر آویشن
 سوسیس و کالباس خرد شده
 فلفل دلمه سبز
 زیتون سیاه خرد شده
 پنیرپیتزای رنده شده 
قارچ خرد شده

طرز تهیه خمیر:

 1. ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بیکینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم. 
2. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم. 
3. خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود. 
4. ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم. 
5. روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم. 
6. سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم. 7. پیتزا را با حرارت 180 درجه سانتیگراد ابتدا به مدت 20 دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد 10 تا 15 دقیقه با حرارت بالا می پزیم. 8. پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب شود و روی آن طلایی رنگ شود.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار