مظفر رحیمی در گفتگو با تابناک:
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۹ کشور گفت:با تصویب شورای پایش گندم ، آرد و نان استان درصد میزان استحصال سبوس در آرد کاهش یافته و همین امر باعث تیرگی در رنگ نان شده است .
کد خبر: ۵۰۰۳۵۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۶ 27 September 2017
مظفر رحیمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری تابناک افزود: با تلاشهای صورت گرفته ، شاهد افزایش کیفیت نان و به طبع آن افزایش درصد رضایت مندی مردم در ماههای اخیر هستیم ، هرچند که تا رسیدن به شرایط بسیار مطلوب فاصله زیادی داریم اما با پیشنهاد افزایش میزان سبوس موجود در آرد توانستیم گام بسیار مهمی را در تضمین سلامت افراد جامعه برداریم و خوشبختانه این امر با استقبال چشمگیر مردم نیز همراه بود .

وی خاطر نشان کرد: نان با کیفیت در واقع محصولی است متشکل از : آرد ، آب ، خمیرمایه و مقدار کمی نمک که در این بین افزودن هرگونه ماده دیگری خارج از این موارد تخلف محسوب می گردد ، چرا که با نظارت معاونت محترم غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و همچنین کارشناسان محترم اداره کل استاندارد در کارخانه و در زمان تهیه آرد ، اسید فولیک به منظور غنی سازی به آرد اضافه شده و از آنجا که میزان سبوس آرد نیز افزایش یافته است ، در فرآیند تخمیر با آزاد شدن ویتامین های گروه B  ، نان به یک فرآورده با کیفیت با ارزش غذایی بالا تبدیل می گردد .

رحیمی در خصوص درصد سبوس گیری در آردهای مختلف افزود : در این خصوص بحث های کارشناسی زیادی صورت گرفت و ساعتها در کمیته های مختلف کارشناسان این امر به بحث و تبادل نظر پرداختند و در نهایت با ارائه نظرات کارشناسی در جلسه شورای پایش گندم ،آرد و نان و به ریاست معاون محترم اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری کرمانشاه  ، درصد سبوسگیری از آرد نان سنگک به زیر 10 درصد کاهش یافت که تیرگی رنگ نان نیز به این علت می باشد .

وی در خصوص شایعه افزودن مواد غیر مجاز به نان در واحدهای نانوایی نیز گفت : کلیه برنامه ریزی های مربوط به تولید نان در شورای پایش صورت می گیرد و طبق قانون نظارت بر کیفیت نان در واحدهای خبازی بر عهده بازرسی سازمان صنعت معدن تجارت و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی می باشد که در غالب طرح بازرسی مشترک با حضور نمایندگان اعضا شورای پایش و به ریاست فرمانداران هر شهرستان صورت می گیرد و تا کنون هیچ گزارشی از مشاهده افزودنی های غیر مجاز بخصوص بلانکیت ( جوهر قند ) در سال جاری به این شرکت ارائه نشده است . 

این مقام مسئول به مردم اطمینان داد در صورت مشاهده هرگونه تخلف در خصوص افزودن جوهر قند به نان ، پس از طی مراحل قانونی از طرف سازمان محترم تعزیرات حکومتی ، با واحدهای متخلف به شدیدترین نحو یعنی قطع سهمیه دائم برخورد خواهد شد ، چرا که حفظ سلامت مردم در بالاترین اولویت کاری شرکت غله و سایر دستگاههای ذیربط  قرار دارد . 

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 9 کشور در پایان ضمن تشکر از مردم در خصوص استقبال از استفاده نان سبوس دار و همچنین خبازان محترم و زحمتکش که در تولید نان با کیفیت و سبوس دار با این شرکت همکاری لازم را داشتند  ، از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی واحدهای خبازی ، مراتب را با شماره تلفن های 38220902 و 38235833 در میان بگذارند تا بازرسین شرکت غله در اسرع وقت به شکایات احتمالی شهروندان محترم رسیدگی نمایند .
منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار