معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:با توجه به اینکه قوت مردم نان است لذا کنترل و پایش در تهیه نان بسیار مهم و اصلاح فرهنگ استفاده از نان سفید و تشویق مردم به سمت استفاده از نان سبوس دار از روشهای مهم در کنترل و پایش است.
کد خبر: ۵۰۶۵۷۶
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۶ 10 October 2017
به گزارش خبرنگار خبرگزاری تابناک، امید عبدی امروز در کارگروه پایش و ساماندهی گندم- آرد و نان استان که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، افزود:آموزش پرسنل، پخت و فرهنگ سازی را برای انجام این کار مهم  است وباید روشنگری شود که استفاده از نان سفید بیماری‌هایی از قبیل سرطان، چاقی، دیابت و ... را برای افراد به دنبال دارد.

وی خاطر نشان کرد:استفاده از پودر بلانکیت تنها برای قند بوده و البته اخیراً سازمان بهداشت جهانی آن را ممنوع کرده است والبته در هیچ کجای دنیا از آن استفتده نمی شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: استفاده از جوش شیرین از سال ۸۰ به بعد حذف شده اما برخی از این مواد هنوز استفاده می کنند.

عبدی تاکید کرد: استفاده از بهبود دهنده ها، مخمر خشک و خمیر ترش بهترین راهکار حذف بلانکیت و جوش شیرین و مصرف نمک در خمیر نان است.




منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار