به گزارش خبرنگار خبرگزاری تابناک، امید عبدی امروز در کارگروه پایش و ساماندهی گندم- آرد و نان استان که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، افزود:آموزش پرسنل، پخت و فرهنگ سازی را برای انجام این کار مهم است وباید روشنگری شود که استفاده از نان سفید بیماریهایی از قبیل سرطان، چاقی، دیابت و ... را برای افراد به دنبال دارد.
وی خاطر نشان کرد:استفاده از پودر بلانکیت تنها برای قند بوده و البته اخیراً سازمان بهداشت جهانی آن را ممنوع کرده است والبته در هیچ کجای دنیا از آن استفتده نمی شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: استفاده از جوش شیرین از سال ۸۰ به بعد حذف شده اما برخی از این مواد هنوز استفاده می کنند.
عبدی تاکید کرد: استفاده از بهبود دهنده ها، مخمر خشک و خمیر ترش بهترین راهکار حذف بلانکیت و جوش شیرین و مصرف نمک در خمیر نان است.