رئیس اداره نظارت بر بهداشت و مواد غذایی دامپزشکی خراسان رضوی از نظارت 75 گروه دامپزشکی بر 10 هزار واحد تولید، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی این استان در ماه رمضان خبر داد.
کد خبر: ۵۷۲۶۳
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۵ 04 July 2015
به گزارش تابناک خراسان رضوی به نقل از روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی خراسان رضوی، جعفر عطارباشی اظهار کرد: در پی اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید، تهیه و عرضه فرآورده‌های خام دامی توسط اداره‌کل دامپزشکی خراسان رضوی نزدیک به 10 هزار واحد تولید، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی در استان زیر پوشش نظارتی این ماه قرار می‌گیرند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت و مواد غذایی دامپزشکی خراسان رضوی افزود: بر اساس آمار موجود در هفته ابتدایی این طرح 17 متخلف به مراجع قضایی معرفی و یک مورد از اماکن یادشده نیز پلمب شده است.

وی تصریح کرد: در راستای سالم‌سازی سفره سحر و افطار آحاد جامعه از نظر سلامت فرآورده‌های مورد استفاده و نیز با توجه به وظیفه‌مندی دامپزشکی در راستای تامین سلامت این فرآورده‌ها در ماه رمضان توسط اکیپ‌های دامپزشکی، بیش از 3 هزار و 900 کیلوگرم فرآورده خام دامی از چرخه مصرف انسانی خارج و معدوم شده و همچنین تعداد موارد برخورد با خودروهای حمل فرآورده‌های خام دامی به صورت غیر مجاز به 19 مورد رسیده است.

عطارباشی اظهار کرد: گزارش‌های مردمی به عنوان یکی از منابع مهم برای برخورد با موارد تخلف در امنیت غذایی است و لذا از شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف در نحوه تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های دامی، مراتب را در مشهد با شماره تلفن‌های 1512، 36233075 و 37250025 اعلام داشته و در شهرستان‌ها نیز به نزدیک‌ترین اداره دامپزشکی محل سکونت اطلاع دهند.

وی از شماره 30001512 نیز به عنوان سامانه دریافت پیام کوتاه اداره کل دامپزشکی استان برای دریافت گزارش‌های مردمی یاد کرد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار