مدیرعامل هلال احمر خوزستان خبر داد
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: با توجه به شرایط خاص استان زیرساخت های لازم و کافی برای کاهش خطرپذیری وجود ندارد.
کد خبر: ۶۳۹۲۳۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۴ 05 August 2018

علی خدادادی در جلسه کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی مدیریت بحران خوزستان اظهار کرد: نگاه و رویکرد ما در برخورد با حوادث باید پیشگیرانه و کارشناسانه باشد و اگر بتوانیم با مشکلات و مسائل استان به صورت علمی و کارشناسی برخورد کنیم، می توانیم تأثیرگذاری خود را برای کاهش مخاطرات و آسیب پذیری ها افزایش دهیم.

وی افزود: با توجه به شرایط خاص استان زیرساخت های لازم و کافی برای کاهش خطرپذیری وجود ندارد و یکی از ابزارهایی که می توان برای کاهش میزان خطرپذیری و افزاش میزان آمادگی آحاد جامعه در نظر گرفت، تاب آوری و آموزش های همگانی در جامعه است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به اجرای طرح های ملی خادم و دادرس توسط هلال احمر، یادآور شد: با طرح هایی که هلال احمر در زمینه تاب آوری مثل طرح ملی خادم و دادرس اجرا می کند، می توانیم زمینه ساز کاهش خطرپذیری در استان شویم و همکاری اعضای کارگروه امداد و نجات ستاد مدیریت بحران می تواند اثر مثبی بر این مسئله داشته باشد.

خدادادی ادامه داد: شرایطی که در استان وجود دارد نیازمند تعامل و هماهنگی فرابخشی و ملی در حوادث است که آتش سوزی نی‌زارهای هورالعظیم نمونه بارز این تعامل فرابخشی و ملی است.

وی گفت: با توجه بهبروز حوادث متعدد به انسجام فرابخشی در استان برای مقابله با حوادث نیاز داریم و تمامی سازمان های درگیر در حوادث به دنبال آن هستند تا شرایط مطلوبی را برای زندگی مردم فراهم کنند و لازمه دستیابی به این هدف، همدلی در مسیر خدمت است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان اضافه کرد: جمعیت هلال احمر با نگاه ویژه ای که در این زمینه دارد، از سال های گذشته اقدام به تقویت و توسعه زیرساخت ها و پایگاه های امداد و نجات جاده ای کرده و این مجموعه در زمینه آموزش رشد جهشی داشته است.

دکتر خدادادی بیان کرد: همکاری متقابلی که بین ستاد مدیریت بحران استان و هلال احمر خوزستان در زمینه اجرای برنامه های آموزشی به صورت تخصصی وجود دارد، می تواند زمینه ساز تداوم این برنامه ها باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: با توجه به کمک هایی که از طرف مسئولان صورت گرفته، توجه ویژه ای به استان شده و هیأت هایی به خوزستان برای حل بحران ها آمده اند.

وی عنوان کرد: کارگروه های ستاد مدیریت بحران خوزستان اگر بتوانند به صورت فعال قبل از وقوع حوادث و با پیش بینی های قبلی با توجه به تجربیاتی و شرح وظایفشان در بحران ها مداخله کنند، به طور حتم آثار سوء عوامل حادثه ساز کمتر می شود.

 

منبع: فارس

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار