نوشیدن چای سبز باعث از بین رفتن رادیکال‌های آزاد ایجاد شده توسط چربی‌های موجود در کبد می‌شود؛ این عملکرد مثبت مانع از بروز بیماری‌های کبدی به ویژه سرطان می‌شود.
کد خبر: ۶۸۸۷۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۲ 09 December 2018

به گزارش تابناک رضوی به نقل از بهداشت نیوز،  نوشیدن چای سبز باعث از بین رفتن رادیکال‌های آزاد ایجاد شده توسط چربی‌های موجود در کبد می‌شود؛ این عملکرد مثبت مانع از بروز بیماری‌های کبدی به ویژه سرطان می‌شود.

 

از خواص دیگر چای می‌توان به کنترل عملکرد و محافظت از ساختار دیواره رگ‌ها اشاره کرد، همچنین مانع از بروز فشار خون بالا می‌شود، کاتچین موجود در چای سبز باعث از بین بردن باکتری‌های مواد مسمومیت غذایی یا سم تولید شده می‌شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار