محققان سازمان جهانی آلزایمر (ADI) در گزارش سال 2015 خود در لندن پیش‌بینی کردند که شمار بیماران مبتلا به زوال عقل در جهان تا سال 2050 سه برابر و به 131.5 میلیون نفر برسد.
کد خبر: ۶۹۰۲۶۴
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۰ 21 December 2018

به گزارش تابناک یزد؛ به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید بیانگر آن است، حل کردن جدول، لزوما تاثیری در پیشگیری از زوال عقل ندارد. 

دانشمندان دانشگاه آبرده در اسکاتلند با تکیه بر یافته‌های خود، تاکید کردند: اگرچه انجام فعالیت‌های فکری به مغز برای حفط توان شناختی کمک می‌کند، اما این به منظور پیشگیری از بروز زوال عقل در سنین میانسالی نیست. 

پژوهش‌های قبلی، حل کردن جدول را به عنوان یک روش موثر برای پیشگیری از زوال عقل در سالمندی معرفی کرده بود.

محققان دانشگاه اسکاتلند باور دارند، انجام فعالیت‌های فکری از جمله حل جدول و سودوکو توانایی ذهن را تقویت می‌کند و در کاهش قدرت شناختی تاثیر مثبت می‌گذارد، اما با افزایش سن تضمینی برای عدم ابتلا به بیماری زوال عقل وجود ندارد. 

 براساس آمار موجود، حدود 12 میلیون نفر در جهان دمانس دارند و انتظار می‌رود که این تعداد در سال 2040 به 25 میلیون برسد.

محققان سازمان جهانی آلزایمر (ADI) در گزارش سال 2015 خود در لندن پیش‌بینی کردند که شمار بیماران مبتلا به زوال عقل در جهان تا سال 2050 سه برابر و به 131.5 میلیون نفر برسد.

 تحقیقات محققان انگلیسی حاکی از آن است که یک نفر از هر سه نفر متولدین سال 2015 میلادی در این کشور در صورت یافت نشدن راه‌هایی برای درمان زوال عقل در نهایت به اشکال مختلف این عارضه دچار خواهند شد.

 

 

//فارس 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار