فوق‌تخصصان دستگاه گوارش تأکید دارند که در ابتلا به سرطان‌های دستگاه گوارش، عوامل محیطی و نوع تغذیه بسیار موثرتر از ژنتیک است؛ چراکه به عوامل محیطی مانند آلودگی هوا و آب و غذا وابسته است.
کد خبر: ۸۵۶۳۲
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۸ 30 August 2015
امروزه استفاده از مواد شیمیایی، جزئی از زندگی ما شده است و از طرفی کودهای شیمیایی در تولیدات کشاورزی در همه جای دنیا ازجمله کشور ما بی‌رویه مصرف می‌شود که زمینه‌ساز ایجاد سرطان‌های مختلف است.

همچنین مصرف بیش از حد نمک و موادی مانند خیارشور یا در سرکه خواباندن مواد غذایی عاملی برای افزایش سرطان معده است که البته فعالیت‌های فیزیکی می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار