رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی دامپزشکی خراسان رضوی خبر داد:
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: ظرفیت تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در استان خراسان رضوی پس از گذشت پنج سال به عنوان پیشگام تولید این محصول به مرز هزار تن در ماه رسید.
کد خبر: ۹۳۹۲۲
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۹ 13 September 2015
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی اداره‌کل دامپزشکی خراسان رضوی، جعفر عطارباشی اظهار کرد: ظرفیت تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در استان خراسان رضوی پس از گذشت پنج سال به عنوان پیشگام تولید این محصول به مرز هزار تن در ماه رسید.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره‌کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: ظرفیت کل مرغ گوشتی استان در سال، 80 میلیون قطعه برآورد می‌شود که نزدیک به یک دهم آن در پوشش تولید مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک قرار دارد و بیشتر تولید این محصول در شهرستان‌های مشهد، قوچان، چناران، درگز، سرخس، نیشابور، کاشمر، خلیل آباد، بردسکن، تربت جام، تربت حیدریه، تایباد و فریمان متمرکز شده است.

وی یادآور شد: تعداد واحدهای مرغداری دارای پروانه تولید مرغ گوشتی بدون مصرف آنتی بیوتیک در طول دوره پرورش از 27 واحد در سال گذشته به 32 واحد در 6 ماهه امسال افزایش داشته است و همچنین پنج واحد متقاضی تولید مرغ گوشتی و دو واحد متقاضی تولید تخم مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک نیز در حال بررسی شرایط دریافت پروانه تولید هستند.

وی با اشاره به افزایش میزان صادرات این محصول به خارج از استان خراسان رضوی اظهار کرد: شرکت‌های متقاضی دریافت برند، برای توزیع مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک در حال افزایش هستند و هم‌اکنون سه شرکت در این زمینه فعالیت دارند تا در صورت افزایش متقاضیان، شبکه توزیع داخلی استان گسترش یابد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار