آش اصولا موجود خوشمزه ایه حالا هر نوعیش به یه شکل. البته از بین همه آش ها آش جو اگر خوب و اصولی پخته بشه جزو بهترین هاست. این دستور طرز پخت آش جو را استفاده کنید، حتما از آن لذت می برید.
کد خبر: ۴۳۸۰۲۴
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۶ 09 June 2017
به گزارش تابناک رضوی،به نقل از وب سایت آکاایران ، آش اصولا موجود خوشمزه ایه حالا هر نوعیش به یه شکل. البته از بین همه آش ها آش جو اگر خوب و اصولی پخته بشه جزو بهترین هاست. این دستور طرز پخت آش جو را استفاده کنید، حتما از آن لذت می برید.

مواد لازم:

نیم کیلو گوشت خورشتی
۱ پیاز بزرگ
۲ قاشق چایخوری زردچوبه
۱/۲ فنجان لوبیا سفید
۱/۲ فنجان عدس
۱/۲ فنجان نخود
۱ فنجان جعفری
۱ فنجان گشنیز
۱ پیازچه فنجان
اسفناج ۲ فنجان
برنج ۱/۴ فنجان
یک و نیم فنجان جو
 
 چگونه «آش جو» خوشمزه درست کنیم؟

طرز تهیه:

۱-اولین کاری که برای تهیه ی این آش انجام میدهید این است که نخود و لوبیا سفید و عدس را از شب قبل خیس کنید.

۲-پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید و زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و گوشت خورشتی را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید و نخود و لوبیا سفید و عدس را اضافه کنید و به مدت یک ساعت با شعله حرارت متوسط باید بپزد

۳-بعد از گذشت یک ساعت برنج و جو را که از قبل به مدت یک ساعت در آب خیس کرده بودیم را به قابلمه اضافه میکنیم.

۴-سبزیجات را خرد میکنیم و بعد از گذشت یک ساعت به قابلمه اضافه میکنیم و در صورت نیاز ۱ یا ۲ فنجان آب به قابلمه اضافه میکنیم و آش باید حدود یک ساعت دیگر بپزد تا آماده شود.

۵-در صورت تمایل میتوانید گوشت را بیرون آورده و بکوبید یا خرد کنید و مجددا به قابلمه اضافه کنید.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار