کد خبر: ۴۴۵۳۸۵
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۲ 21 June 2017
به گزارش «تابناک یزد»فرماندارشهرستان ابرکوه گفت: کشاورزان باید بارعایت الگوی مصرف آب وتغییر الگوی کاشت محصولات درمدیریت برداشت آب کشاورزی درکاهش بحران آبی تلاش کنند.
سیدنبی رسولی  با اشاره به آفت آبهای زیر زمینی دراین شهرستان ضمن هشدار به کشاورزان در زمینه برداشت آب کشاورزی اظهارکرد: بهترین راهکارهای استفاده بهینه از منابع آب در بخش کشاوری توسعه طرحهای آبیاری نوین است.
وی با اشاره به روند آبیاری در مزارع کشاورزی در ساعات خنکی هوا افزود : کشاورزان نسبت به روشن کردن چاههای کشاورزی در ساعات اولیه صبح و عصرها اقدام کنند.
فرماندار ابرکوه همچنین خاطرنشان کرد : کشاورزان در زمان پیک مصرف برق (ساعت 12 تا 16) چاههای کشاورزی خود را خاموش کنند و از 20 ساعت برق رایگان نیز بهره مندشوند.
فرماندار و رییس شورای حفاظت آب شهرستان ابرکوه ادامه داد: برای مدیریت در برداشت آب از تعداد 648 حلقه چاه کشاورزی در این شهرستان بیش از 90 درصد آن به کنتر هوشمند مجهز شده است.
رسولی اضافه کرد: با اجرای طرح خاموشی چاههای کشاورزی درسال گذشته و نصب کنترل هوشمند بر روی چاههای کشاورزی برداشت آب از پنج هزار و 500 لیتر در ثانیه به 4 هزار لیتر در ثانیه رسیده است.
نماینده عالی دولت در ابرکوه با بیان اینکه تاکنون سه هزار هکتار از باغات و اراضی شهرستان ابرکوه به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز شده است تصریح کرد: اجرای یکهزار هکتار از باغات و اراضی به سیستم آبیاری تحت فشار ، توسعه کاشت محصولات گلخانه ای ، زعفران و پسته در سال زراعی جاری برای استفاده بهینه از آب کشاورزی در دستور کار مسئولان جهادکشاورزی ابرکوه است.
فرماندار ابرکوه اضافه کرد: در اجرای طرح خاموشی چاههای کشاورزی و مصوبات شورای حفاظت آب سال گذشته بیش از 12 میلیون مترمکعب آب در دشتهای این شهرستان صرفه جویی شد.
بخاطر تداوم خشکسالی و کاهش نزولات جوی در 40 سال گذشته از مجموع 91 رشته قنات ابرکوه هم اکنون 11 رشته جاری و مابقی خشکیده است.
نماینده عالی دولت درابرکوه تصریح کرد: از سال گذشته تاکنون با مسدود کردن 39 حلقه چاه غیر مجاز در این شهرستان در مجموع از برداشت غیر مجاز چهار و نیم میلیون مترمکعب آب از منابع آب زیر زمینی این شهرستان جلوگیری شد.
ابرکوه با 51 هزار نفر جمعیت در140کیلومتری جنوب غربی شهر یزد واقع است.

***
مسئول روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان یزد گفت: همزمان با روز خبرنگار، سومین جشنواره تجلیل از خبرنگاران و رسانه‌های برتر در حوزه ایثار و شهادت برگزار می شود.
 عبدالکریم لک افزود: به منظور ارج نهادن به زحمات و تلاش‌های بی‌شائبه اصحاب رسانه و نیز شناسایی نقاط قوت و ضعف فعالیت‌های خبری و اطلاع‌رسانی سومین جشنواره تجلیل از خبرنگاران و رسانه‌های برتر حوزه ایثار و شهادت دو بخش سراسری و استانی برگزار می شود.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را تقویت فرهنگ ایثار و شهادت و تحقق پیشرفت‌های چشمگیر در عرصه ترویج این فرهنگ والا، با همراهی، همفکری و نقدهای سازنده رسانه‌ها برای تنویر افکار عمومی و همچنین اصلاح برنامه‌ها، امکان‌پذیر بوده و ادامه این راه برای به ثمر نشستن سیاست‌ها و برنامه‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان کرد.
اهداف جشنواره:
1- تقویت روند هم‌اندیشی، همدلی و همکاری فعالان رسانه‌ای و بنیاد شهید و امور ایثارگران در عرصه‌های مشترک و وظایف متقابل.
2- تبادل تجربیات و تلاش مشترک برای رفع موانع، توسعه همکاری و تقویت تعاملات دو سویه مثبت و مؤثر.
3-معرفی و تقدیر از موفق‌ترین فعالان رسانه‌ای حوزه ایثار و شهادت.
4- شناسایی، معرفی و الگوسازی از بهترین مصادیق فعالیت خلاق، مبتکرانه، موفق، پرمخاطب، پرمحتوا، جذاب و ماندگار در عرصه فعالیت‌های رسانه‌ای مرتبط با ایثار و شهادت.
بخش‌های جشنواره:
مطبوعات
خبرگزاری‌ها
پایگاه‌های اطلاع‌رسانی و خبری
صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران
بخش ویژه: در این بخش به انتخاب هیئت داوران از رسانه‌های برتر در حوزه ایثار و شهادت تقدیر به عمل خواهد آمد.
موضوعات قابل شرکت در جشنواره:
خبر (رسانه‌های مشمول: مطبوعات، خبرگزاری‌ها، سایت‌های خبری، رادیو، تلویزیون)
گزارش (رسانه‌های مشمول: مطبوعات، خبرگزاری‌ها، سایت‌های خبری، رادیو، تلویزیون)
مقاله (رسانه‌های مشمول: مطبوعات، خبرگزاری‌ها، سایت‌های خبری)
گفتگو (رسانه‌های مشمول: مطبوعات، خبرگزاری‌ها، سایت‌های خبری، رادیو، تلویزیون)
عکس (رسانه‌های مشمول: مطبوعات، خبرگزاری‌ها، سایت‌های خبری)
فیلم (رسانه‌های مشمول: خبرگزاری‌ها، سایت‌های خبری، تلویزیون)
چند رسانه‌ای (رسانه‌های مشمول: خبرگزاری‌ها، سایت‌های خبری)
تعریف عملیاتی موضوعات:
خبر: شامل هر نوع خبر تولیدی، کنفرانس خبری
گزارش: شامل انواع گزارش مانند گزارش خبری، گزارش تحقیقی، گزارش توصیفی، گزارش تحلیلی، گزارش از مکان، گزارش از شخص
مقاله: شامل سرمقاله، یادداشت، مقاله تحقیقی
گفتگو: شامل گفتگوی خبری، گفتگوی عمقی، میزگرد
عکس: شامل عکس‌های خبری و موضوعی، گزارش تصویری
فیلم: شامل فیلم‌های خبری، کلیپ‌های خبری، فیلم‌های کوتاه خبری، گفتگوی تصویری
چند رسانه‌ای: شامل صفحات و برنامه‌های خبری چند رسانه‌ای، پادکست، اینفوگرافیک، موشن گرافیک
شرایط شرکت در جشنواره:
1- شرکت کننده در جشنواره می‌بایست عضو یکی از رسانه‌های معتبر و رسمی کشور باشد.
2- کلیه خبرنگاران و اصحاب رسانه که در سال 1395 در خصوص فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و حوزه ایثار و شهادت فعال بوده‌اند می‌توانند در این جشنواره شرکت نمایند و آثار خود را که در سال 1395 تهیه، تولید و پخش شده است ارسال نمایند. آثار رسانه‌های سراسری و استانی به صورت جداگانه بررسی خواهد شد.
نحوه ارسال آثار و مدارک مورد نیاز:
ثبت نام در جشنواره به صورت اینترنتی بوده و شرکت‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به لینک جشنواره به آدرس jashnvareh.hayat.ir ثبت‌نام نمایند. (پر کردن دقیق فرم الزامی است)
نحوه ارزیابی آثار (بخش سراسری و استانی):
آثار دریافتی سراسری و استانی به صورت جداگانه توسط هیئت داوران و بر اساس شاخص‌های تخصصی از جمله موارد زیر ارزیابی خواهند شد و از خبرنگاران منتخب بخش‌های مختلف تقدیر به عمل خواهد آمد.
مقررات جشنواره:
1- آثار ارسالی باید بر اساس شرایط مندرج در فراخوان و به صورت تفکیک شده برای هر یک از بخش‌ها باشد.
2- در این جشنواره آثاری مورد بررسی قرار خواهند گرفت که در طول سال 1395 تولید شده باشند.
3- تکمیل و ارسال فرم درخواست شرکت در جشنواره به صورت دقیق و کامل، الزامی است.
4- خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای شرکت کننده در جشنواره فقط می‌توانند در 2 بخش از 7 بخش (خبر، گزارش، مقاله، گفتگو، عکس، فیلم، چند رسانه‌ای) شرکت کنند و برای هر بخش فقط 2 اثر از آثار خود را ارسال نمایند. لذا در مجموع 4 اثر که احتمال بیشتری برای کسب امتیاز دارد ارسال شود.
5- در صورت گروهی بودن فعالیت، اسامی اعضای گروه قید شود.
6- در گزارش‌های صوتی و تصویری باید مشخصات برنامه و زمان پخش آن در رسانه مربوط ذکر شود.
7- به آثاری که پس از تاریخ 16 تیر 1396 ارسال شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.
8- شرکت‌کنندگان در جشنواره فقط می‌توانند در یکی از بخش‌های سراسری و یا استانی شرکت نمایند.
زمان برگزاری جشنواره: 16 مرداد ماه 1396
نشانی و شماره تماس دبیرخانه جشنواره:
تهران- خیابان آیت‌الله طالقانی- بعد از چهار راه شهید آیت الله مفتح- خیابان ملک‌الشعرای بهار (شمالی)- پلاک 5- ساختمان شهید سلیمانی بنیاد شهید و امور ایثارگران - طبقه اول- مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی
شماره تماس: 88828702 - خانم سیف
شماره نمابر: 88309288
شماره پیامک: 20001279
آدرس لینک جشنواره: jashnvareh.hayat.ir
آدرس سایت: www.hayat.ir و www.isaar.ir
استان یزد سه هزار و 850 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
7536/ دریافت کننده:کاظم سبحان زاده**انتشار

***
فرماندار مهریز از فعالیت چهار واحد تولیدی بزرگ جدید در شهرک صنعتی این شهرستان توسط بخش خصوصی و با حمایت های دولت خبر داد.
سید محمد رستگاری  با حضور در شهرک صنعتی مهریز از واحد های تولیدی جدید این شهرستان بازدید و از فعالیت سرمایه گذاران قدردانی کرد و افزود: این واحد ها شامل تولید نوشیدنی ها ، سازه های ریلی ، تولید نمک صنعتی و تولید بنکر است.
وی ادامه داد: بخش عمده فعالیت واحد های صنعتی و تولیدی در شهرک صنعتی مهریز با حمایت بانک های عامل انجام گرفته و امیدواریم تا دو ماه آینده نیز بصورت کامل به بهره برداری برسد.
فرماندار مهریز اظهار داشت: به غیر از چهار واحد تولیدی و صنعتی مستقر در شهرک صنعتی این شهرستان یک واحد تولید مکانیزه نبات با برند مهریز بصورت فعال مشغول به کار است.
رستگاری گفت: فراهم کردن زمینه مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاران برای تولید و اشتغال مولد و مفید جرو برنامه های جدی امسال دولت در مهریز محسوب می شود.
شهرک صنعتی شهرستان مهریز در 30 کیلومتری جنوب استان یزد واقع شده و به دلیل نزدیکی به مرکز استان و همچنین قرار گرفتن در جوار جاده ارتباطی شمال به جنوب می تواند مکان مناسبی برای سرمایه گذاری باشد.
سهولت در دسترسی به شاه راه های ایران، وجود نیروی انسانی متخصص و همچنین معافیت مالیاتی، ارزانی زمین و زیرساخت کامل این شهرک را به مکان مناسبی برای احداث کارخانجات جدید تبدیل کرده است .
هم اکنون در مهریز پنج شهرک و ناحیه صنعتی با اشتغال افزون بر سه هزار نفر فعال است.
مرکز شهرستان مهریز در 30 کیلومتری یزد واقع شده است.


***
رییس کمیته امداد امام (ره) بافق گفت: برای احداث مسکن مددجویان این نهاد به بیش از 6 میلیارد و 400 میلیون ریال مساعدت مالی نیاز است.
سید رضا هاشمی پور با بیان اینکه 38 مددجوی کمیته امداد بدون مسکن هستند اظهار داشت: خیرین این شهرستان همواره یار و یاور این نهاد مردمی بوده و امید است با تلاش دو چندان بتوان در راستای اتمام طرح خانه سازی مددجویان گام برداشت.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بافق با اشاره به حضور 36 نفر از مسوولان و خیرین در این نشست تصریح کرد:بازدید به صورت دوره ای از 121 خانواده تحت پوشش کمیته امداد صورت گرفته است.
وی خاطر نشان کرد : به‌ منظور تامین منزل مسکونی مددجویان تعدادی قطعه زمین از سوی بنیاد مسکن اهدا شده است.
بیش از دو هزار و 500 نفر تحت پوشش کمیته امداد شهرستان بافق قرار دارند که از این رقم، 85 نفر یتیم هستند که از سوی 80 حامی حمایت می شوند.
هم اینک 38 مدد جو از نداشتن واحد مسکونی رنج می برند و برای بقیه مسکن ساخته شده است.
بافق با 50 هزار نفر جمعیت در فاصله 110 کیلومتری یزد قرار دارد.
منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار