نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین:
نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین گفت: اشکال کار آموزش‌وپرورش و دانشگاه‌های ما این است که می‌گویند عالم در خلقت و آفرینش خودکفاست و مهندسی نهادهای آموزشی همین خودکفایی در دین و خدا را به کودک، نوجوان و جوان ما می‌آموزد و القا می‌کند.
کد خبر: ۵۱۸۷۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۱ 02 November 2017
به گزارش تابناک قزوین به نقل از ایسنا منطقه قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در دیدار با مهدی فیض، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش اظهار کرد: بنیان‌گذار آموزش‌وپرورش خداست و ما نیازمند حفظ و به‌کارگیری بنیان‌های بدون اشکال خدای متعال هستیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین بابیان اینکه متأسفانه انسان‌ها به ویراستاری بنیان‌های الهی پرداخته‌اند و آن را به انحراف کشاندند، ابراز کرد: خداوند در اولین کلام وحی خود در سوره علق ادبیات دانش‌آموزی به‌کاربرده است و می‌گوید همه عالم اسم رب است، اگر ما ازنظر دانش الهی به این مرحله رسیدیم یعنی سواد لازم را کسب کرده‌ایم.

امام‌جمعه قزوین کلام خداوند را دارای معارف الهی دانست و عنوان کرد: خداوند خالق و ما مخلوق او هستیم و باید همه بندگان الهی را مخلوق خدا ببینیم.


وی افزود: اشکال کار آموزش‌وپرورش و دانشگاه‌های ما این است که می‌گویند عالم در خلقت و آفرینش خودکفاست و مهندسی نهادهای آموزشی همین خودکفایی در دین و خدا را به کودک، نوجوان و جوان ما می‌آموزد و القا می‌کند.

این کارشناس قرآنی ادامه داد: خدا انسان و جهان را مخلوق می‌داند و همه ما مخلوق دستگاه الهی هستیم؛ اما در دانشگاه‌های جهان متأسفانه روال آموزشی به سمتی حرکت کرده که خداوند را از خلقت عالم جدا کرده‌اند.

آیت‌الله عابدینی گفت: زمانی که خدای متعال از خلقت دنیا کنار گذاشته می‌شود خالق جدیدی در اذهان عمومی شکل می‌گیرد که با آفرینش اصلی جهان بسیار متفاوت است که در این شرایط اتفاقات ناگواری رخ می‌دهد؛ زیرا این خداها صراط‌های متفاوت به بشر ارائه می‌دهند.

وی اضافه کرد: سردمداران جهان، امروز به دنبال این هستند که خدایی به مردم ارائه دهند که ایدئولوژی این خالق را خودشان ساخته‌اند، نه خدایی که خودش ایدئولوژی به خلق ارائه می‌دهد.

وی عنوان کرد: اگر انسان‌ها با ایدئولوژی‌های خودساخته به‌سوی خدا حرکت کنند هرکس یک نوع خالق و آفریننده خواهد داشت و در این فضا صراط‌ها و خداهای متعدّد شکل می‌گیرند.

امام‌جمعه قزوین گفت: زمانی که خدای متعال در اولین آیاتی که به پیامبر اسلام (ص) وحی فرستادند، می‌فرمایند: «خَلَقَ الْإِنْسَانَ مِنْ عَلَقٍ». یعنی شما انسان‌ها معلّق هستید و اگر خدا را بشناسید متوجه می‌شوید که باید به‌جایی تکیه کنید.

این کارشناس قرآنی اضافه کرد: در همین راستا خداوند تأکید دارد که فقط او را بپرستیم و تکیه‌گاه اصلی ما قرار بگیرد.

وی بیان کرد: همه ما در حال پرستش هستیم؛ اما مهم این نکته است که در حال پرستش چه چیزی هستیم؟ همه انبیا و امامان آمدند تا نوع پرستش ما را اصلاح‌کرده و این پرستش را در مسیر اصلی هدایت کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین عنوان کرد: زمانی که خداوند بستر دنیا را به‌عنوان مدرسه قرارداد موضوع درس خدا «کرامت» شد، زیرا خداوند معلم کرامت است و انبیای الهی معلمان مدرسه دنیا هستند.

وی در پایان گفت: فقط از مسیر درس‌آموزی در مدرسه خدا می‌توان رستگار شد و به بهشت دست پیدا کرد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار