فرمانده انتظامی خراسان رضوی از امحای 56 تن مواد مخدر در استان خبر داد و گفت: با توزیع‌کننده‌‌های داروهای غیرمجاز و تخلفات در عطاری‌ها و آرایشگاه‌های زنانه به شدت برخورد می‌شود.
کد خبر: ۵۲۸۰۱
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۶ 25 June 2015
بهمن امیری‌مقدم در نشست خبری که به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر در شورای هماهنگی با مبارزه با مواد مخدر استان برگزار شد، اظهار کرد: طبق اعلام سازمان ملل پنجم تیر ماه روز جهانی مبارزه با مواد مخدر نامگذاری شده که در کشور ما به هفته مبارزه با مواد مخدر تغییر نام یافته و طبق شعار سازمان ملل باید جامعه و هویتمان را عاری از مواد مخدر سازیم.

وی افزود: با توجه به حساسیت‌های موجود در خراسان رضوی باید بیشتر در حوزه مبارزه با مواد مخدر فعالیت کنیم که سال گذشته در همین راستا 21 تن مواد مخدر کشف شد و ما جزء پنج استان نخست کشور در حوزه کشف مواد مخدر قرار داریم.

امیری‌مقدم خاطرنشان کرد: سال گذشته 67 باند توزیع و قاچاق مواد مخدر منهدم شد و امسال هم تاکنون 4 تن مواد مخدر در سه ماه نخست سال توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر کشف شده همچنین در همین راستا 21 باند توزیع مواد مخدر متلاشی شده‌اند.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی با اشاره به اینکه سال گذشته روزانه در استان بین 65 تا 70 نفر توزیع کننده دستگیر می‌شدند، خاطرنشان کرد: هماهنگی دستگاه قضایی و مقابله جدی کامل کننده کار ما در مبارزه با مواد مخدر بوده و در استان ما دستگاه قضایی به بهترین شکل از پلیس در مبارزه با موادمخدر حمایت می‌کند.

وی عنوان کرد: 85 هزار معتاد در سطح شهر مشهد وجود دارد که 3 هزار و 500 نفر از این افراد تحت درمان قرار گرفته‌اند همچنین از هر 135 هزار معتاد در سطح استان 10 هزار نفر به معتادان خطرناک تبدیل می‌شوند زیرا دچار مواد مخدر صنعتی می‌شوند.

امیری‌مقدم با تاکید بر اینکه باید خانواده‌ها خیلی در طول دوره درمان توجه داشته باشند، خاطرنشان کرد: افرادی که مبتلا به شیشه هستند نیازمند حمایت و توجه بیشتری از جانب اطرافیان هستند و باید در تمام طول درمان و بعد از آن مورد مراقبت قرار گیرند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر در مشهد 20 مرکز درمانی و 3 مرکز خصوصی برای آقایان و بانوان وجود دارد که حدود هزار و 200 نفر در این مراکز تحت درمان هستند که هزینه نگهداری از این افراد 450 هزار تومان در مراکز درمانی و در مراکز بخش خصوصی 600 هزار تومان است.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی با بیان اینکه امیدواریم امسال افراد درگیر شیشه و اعتیاد مخاطره آمیز تحت درمان قرار گیرند، گفت: باید خیران و توانمندان در حوزه کمک به معتادان به خصوص در حوزه اشتغال آنان فعالیت کنند زیرا اشتغال سبب می‌شود که دیگر به سمت مواد مخدر برنگردند.

امیری‌مقدم رفتار‌های اجتماعی خانوادگی و اطرافیان افراد مبتلا به مواد مخدر را عاملی مهم و تاثیرگذار در روحیه افراد دانست و افزود: باید از جمعیت 3.5 میلیون نفری مشهد و 6 میلیون نفری استان 70 درصد مردم را در بحث پیشگیری زیرپوشش قرار دهیم و در این زمینه از توان تمام دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های مردمی استفاده می‌کنیم.

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی فعالیت خوبی را در بحث درمان دارند همچنین توسط آموزش و پرورش 800 مدرسه در مورد پیشگیری شناسایی شده و در همین راستا کلاس‌های آموزشی با حضور خانواده‌ها برگزار می‌شود.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی بیان کرد: 50 نفر روحانی جوان در دانشگاه علوم پزشکی آموزش دیده و در 50 نقطه از شهر مشهد برای جلوگیری از اعتیاد و بحث پیشگیری مستقر شد‌ه‌اند همچنین توسعه ورزش با کمک مسئولان استانی به پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر بسیار کمک می‌کند.

امیری‌مقدم گفت: امسال مقرر شده تا مشهد کلاس‌های آموزشی را برای کشور‌های همسایه و مهمانانی که ساکن مشهد هستند در مرداد ماه برگزار کنیم همچنین دیگر برنامه‌های ما در این زمینه از تمرکز به مرکز استان جدا شده و در سطح استان به صورت گسترده برگزار می‌شود.

وی خبر داد: در روز شنبه 6 تیر ماه جاری 56 تن مواد مخدر که غیرقابل استیصال بود و از استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و خراسان رضوی جمع‌آوری شده در مشهد به صورت مانور کشوری سوزانده می‌شود.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی با اشاره به اینکه با کمک مسئولان استانی رتبه اول پیشگیری از ابتلا به مواد مخدر در کشور را داریم، بیان کرد: در 2 ماه نخست سال 94 در پی چندین طرح انجام شده 553 منزل بازرسی شده است و 1.5 تن در این راستا کشفیات داشته‌ایم که بیشتر این منازل در حاشیه شهر و نقاط کم برخوردار بوده است لذا 4 کلانتری در نقاط حاشیه‌شهر که توزیع بیشتر است به زودی دایر می‌شود.

وی تاکید کرد: پلیس هیچگاه نمی‌تواند توزیع مواد مخدر را به صفر برساند اما با همراهی و همکاری مردم می‌توانیم توزیع را به حداقل برسانیم و با اعتیاد به مواد مخدر مبارزه کنیم.

امیری‌مقدم خاطرنشان کرد: برخورد با توزیع‌کننده‌‌های داروهای غیرمجاز و تخلفات در عطاری‌ها و آرایشگاه‌های زنانه از فعالیت‌های نیروی انتظامی بوده و تمام تذکرات در این راستا به افراد مشغول در این صنوف داده شده است و در صورت هرگونه تخلف به طور جد با صاحبان این مشاغل برخورد می‌شود.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار