رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی عنوان کرد: 68 عضو فعال در 6 گروه پژوهشی در این مرکز مشغول به فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه پژوهشکده در آستانه ارتقا قرار دارد، بیان کرد: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی نیازمند تصویب هیئت وزیران برای پسوند ملی شدن است.
کدخدایی طراحی و تدوین روشهای شناسایی حلال و حرام را از اهداف این پژوهشکده عنوان کرد و یادآور شد: فرهنگسازی در ترویج برند حلال در داخل کشور و آموزش در زمینه شناخت و تولید مواد غذایی حلال از دیگر اهداف این پژوهشکده است.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون حدود 12 عنوان پیشنهادی طرح پژوهشی جمعآوری شده و برای اجرا به مرکز تحقیقات و اطلاعرسانی اتاق اسلامی «ایکریک» ارسال شده است.
رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، کافی نبودن اعتبارات پژوهشی را از چالشهای پیش رو در تحقق اهداف دانست و بیان کرد: نبود برخورداری از زمین و ساختمان مستقل و توزیع ناعادلانه بودجه پژوهشی و اختصاص کم آن از دیگر مشکلات پیش رو هستند.