محققان اسپانیایی دریافته‌اند ذرت برای پیشگیری از دیابت در افراد سالم بسیار سودمند است و مصرف مداوم آن خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۷۱۲۴۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۴ 03 August 2015
ذرت از غلات دانه‌ای مفید و کامل است که غنی از ترکیبات فولات و ویتامین B است و برای احتیاجات ضروری بدن و رشد سلولی بسیار مناسب است.

محققان می‌گویند: این ماده غذایی غنی از فیبر است و هر لیوان از آن یک‌سوم گرم فیبر و حدود 30 کالری انرژی دارد.

به گفته آنها این دانه نشاسته‌ای به دلیل دارا بودن انواع فیبرها برای قندخون مفید است. افراد دیابتی ذرت را به مقدار زیاد نمی‌توانند استفاده کنند زیرا نمایه گلایسمی بالایی دارد. ولی استفاده از مقادیر کمی از آن بسیار سودمند است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار